Aktuálna pieseň

Názov

Umelec

107, 2 FM - LADÍME S VAMI. VŽDY A VŠADE!



107, 2 FM - LADÍME S VAMI. VŽDY A VŠADE!

Background

Na túto párty sa len tak nezabudne!

Napísal na 4. decembra 2016

Zdanlivo odpísanú firemnú pobočku môže ešte zachrániť dobrý nápad. Lenže čo ak sa ten nápad zmení na totálnu katastrofu? 

office-christmas-party-trailer-011   Blížia sa Vianoce, no v jednej firemnej pobočke sa radosť z najkrajších sviatkov v roku akosi vytratila. Vedúcemu tejto pobočky sa totiž generálna riaditeľka (Jennifer Aniston) vyhráža, že pobočku zavrie. A tou generálnou riaditeľkou nie je nikto iný ako jeho upätá sestra. Dni prežitia tejto pobočky vo firme sú tak zrátané a práca ľudí vo firme je ohrozená. Takže to znamená jediné, prísť s poriadne dobrým nápadom.

Ten sa zrodí práve v hlave vedúceho pobočky. Situáciu chce zachrániť, a preto sa rozhodne usporiadať veľkolepý večierok, kde by našiel potenciálneho klienta, a tak pomohol zmeniť osud tejto pobočky. Nápad by to bol dobrý, ak by sa mu honosná párty nevymkla z rúk. Nech už to dopadne akokoľvek, ale na túto vianočnú párty nikto nikdy nezabudne.ew-office1000233021

Filmy s vianočnou tematikou sú obľúbené, ale všetci asi isto vieme, o čom je advent. Vtedy sa má človek stíšiť, predovšetkým veriaci človek vníma toto štvortýždňové obdobie pred Vianocami inak ako hociktorý iný človek. A v čom je presne ten rozdiel? Nuž, pre každého sú Vianoce možno niečím iným, avšak kresťania prežívajú toto obdobie intenzívnejšie, viac ponorení do seba a pracujú na zveľaďovaní a utužovaní dobrých vzťahov medzi sebou navzájom. Tak sa pripravujú na príchod Božieho Syna. Práve v tomto spočíva čaro adventu. Stať sa akoby iným človekom.

Tvorcovia tejto komediálnej snímky mali na pamäti hlavne ľudí pobaviť. To sa im aj podarilo. V tomto predvianočnom období veľa ľudí takýto film ocení, obzvlášť, keď do filmu obsadili svetoznámu herečku Jennifer Aniston (Riskni to s Polly, Marley a ja, Skús ma rozosmiať, My sme Millerovci), známu predovšetkým z kultového sitcomu Priatelia.

L-R: Courtney B. Vance as Walter, T.J. Miller as Clay Vanstone in OFFICE CHRISTMAS PARTY by Paramount Pictures, DreamWorks Pictures, and Reliance Entertainment

V kinách vypukne vianočná párty 8. decembra vo filme s rovnomenným názvom (Vianočná párty).

zdroje: kinema.sk a filmpro.sk