Aktuálna pieseň

Názov

Umelec

107, 2 FM - LADÍME S VAMI. VŽDY A VŠADE!



107, 2 FM - LADÍME S VAMI. VŽDY A VŠADE!

Background

To je ten náš Matúš: Moja frajerka by mala byť alfasamica

Napísal na 19. apríla 2016

unnamedKedysi chceli byť mladí chlapci smetiarmi a dievčatá učiteľkami. Časy sa menia a s nimi aj nároky na vysnívané  povolanie. Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA pozn.red.) hlási akútny nedostatok uchádzačov o pozíciu kozmonaut, pretože dnešná generácia kašle na sen urobiť malý krok pre človeka, ale obrovský skok pre ľudstvo. Väčšina sa zaujíma o úplne iný druh povolania – všetci chcú byť  YOUTUBERMI.  Nie každý má však to šťastie, aby mohli internetových divákov zaujať. Ale!!! Keď už sa to niekomu podarí, vieme o tom všetci vďaka našim mladším súrodencom. Jedným zo šťastlivcov, ktorý si získal srdcia státisíc neplnoletých (vraj aj plnoletých, ale to tvrdí on) je aj MATÚŠ OKAJČEK, známy pod pseudonymom To Je Ten Náš Matúš.

Tento modrovlasý chalan, ktorý bol istý čas aj jeden z #fmkpeople, (momentálne má prerušené štúdium, ale baby nesmúťte, on sa ešte možno vráti), prijal pozvanie ako hosť do pravidelnej pondelkovej relácie s Viky a s Peťom. Pri tejto príležitosti sme ho vyspovedali aj pre náš web a zistili sme, ako sa začala jeho kariéra youtubera: „Ja som si najprv len tak natáčal zo srandy videá, ktoré sledovalo okolo 300 ľudí a neskôr som začal vydávať videá spolu s Petrom (Expl0itedom). Začalo nás sledovať čoraz viac ľudí a dnes má môj kanál na youtube okolo 200 000 sledovateľov.“

Matúš nám prezradil aj pohnútku, ktorá ho viedla k prefarbenou si vlasov na modro: „Ja ani neviem,13029631_1141499659214504_7419232023679086841_o prečo som to urobil. Jednoducho som sa ráno zobudil a rozhodol som sa prefarbiť. Ale vy to nerobte, pretože peroxid veľmi ničí vlasy.“ Okrem toho, že je Matúš samozvaný poradca v oblasti vlasovej starostlivosti, je aj muž prahnúci po skutočnej láske.
Aká by mala byť jeho životná partnerka?

„Musí to byť alfasamica, ktorá sa nebojí vyjadriť svoj vlastný názor. A tiež pohodová, rovnako ako ja.“

Takže dámy, ak máte záujem o tohto fešáka, ktorý má rad cibuľový chlieb, značkové tenisky a kreslenie uhlíkom, rozhodne zabojujte o jeho srdce. Alebo minimálne o jeho lajk na instagrame, kde vystupuje ako MCOKAJCEK.

Text: Viky Chovancová